herretur til mallorca
Oplevelser

På herretur til Mallorca – 5 tips til at få den fedeste tur med gutterne

Det er skønt, når der er et hul i kalenderen og plads i budgettet til en tur sammen med gutterne. Det kan være svært i en travl hverdag at finde tid til at være der for sine venner, og derfor er det enormt vigtigt, at man en gang imellem tager sig tid til at tage væk sammen.

Hvis du mangler inspiration til, hvordan i får en god tur til Mallorca, kan du læse videre her.

Find et godt hotel

Det er nærmest alfa omega at finde et godt sted at bo, når man skal på ferie. Det er skønt efter en lang dag med gode oplevelser at kunne trække sig tilbage til værelset og nyde at være der. Der er mange ting at overveje, når man skal vælge hotel, og det er også forskelligt, hvad man foretrækker.

En af de mange fordele ved at vælge at bo på hotel er, at man kan betale sig fra at lave mad. Det kan være en god prioritering, hvis man for eksempel gerne vil bruge dagen på at opleve seværdigheder og lignende.

På den måde kan i spise tidligt og tage ud at se seværdigheder tidligt uden at bekymre jer om morgenmad og oprydning.

Vil i for eksempel gerne sove længe efter en lang dag i stedet, er det også en mulighed. At tilkøbe mad på hotellet giver god mulighed for fleksibilitet i forhold til resten af jeres tur.

Et sted som Mallorca er også et oplagt sted at finde et hotel med en pool. Det er skønt at være på farten og få en masse gode oplevelser, men når man bor i Danmark, vil man også gerne nyde det gode vejr, når man er i udlandet og oplever høje temperaturer og solskin.

Det er skønt at bo ved en pool, for selvom man måske gerne vil opleve forskellige seværdigheder, kan det være rart at tage en dag eller to til afslapning ved poolen.

Lej en bil

Hvis i gerne vil have frihed til at planlægge og bevæge jer rundt som i vil, kan det være en god idé at gå sammen om at leje en bil. Modsat ved brug af offentlig transport har i større frihed med en bil, og det bliver på den måde nemt at lave spontane planer eller besøge seværdigheder, restauranter eller hvad i har lyst til, præcis når det passer jer.

Derudover er det hyggeligt med lidt roadtrip-stemning på turen.

Der findes heldigvis mange gode muligheder for at leje en bil, når man er på ferie i udlandet. Læs mere her om dine forskellige muligheder for at leje en bil og for at få et overblik over prislejet.

Skab overblik over gode seværdigheder

Man kan nærmest ikke besøge et andet land uden at opleve nogle af de seværdigheder, der gør landet specielt. Der er mange, som besøger et land og undervejs på turen finder ud af, hvad man gerne vil se.

Hvis du vil være sikker på at få set de mest essentielle seværdigheder, kan det være en god idé at lave en oversigt hjemmefra over, hvilke seværdigheder i gerne vil se.

Måske kan i lide arkitektur og gamle bygninger, måske vil i gerne på museum, eller måske er i mere til naturoplevelser. Uanset hvilke ting i gerne vil se, er der noget for enhver smag.

De fleste vælger at se forskellige kultur- og naturseværdigheder, og til det er det smart at have lejet en bil, som gør det nemt for jer at planlægge turen og være spontane undervejs.

Find gode restauranter

En del af at tage på ferie er at slappe af, og hvilken form for afslapning er bedre end god mad og godt selskab? Når du og drengene skal på tur, er i næsten nødt til at besøge forskellige gode restauranter.

Det er en god måde at slutte en hyggelig dag på, uanset om i har været på farten hele dagen eller slappet af ved poolen.

God mad går man aldrig galt i byen med, og det er en luksus man bør give sig selv, når man er på ferie.

Tag på bar

Man kan ikke tage på ferie med gutterne uden at besøge en bar. Det er hyggeligt at være på bar med sine kammerater, og det er også en god måde at lære det lokale liv at kende på.

I bylivet kan det være lettere at møde lokale, som kan fortælle om landet på en anden måde eller give tips og tricks til, hvilke steder man skal besøge.

At tage på bar er en god mulighed for at hygge med kammeraterne, men også en god mulighed for at lære det lokale liv bedre at kende.

Du kan måske også lide...