Udgivet i Oplevelser

På herretur i København - det kan I lave på Vesterbrogade

Af Maend.dk

Skal du på herretur i København, men gider du ikke at fare rundt i hele byen, kan det være en rigtig god idé at planlægge turen til og omkring Vesterbrogade. Her er der alt det, du har brug for på en rigtig herretur, og I kommer ikke til at mangle indslag i løbet af dagen, da der er nok af aktiviteter bare på denne ene gade.

Fordelen ved gaden er jo, at den er så lang, så der er plads til så mange aktiviteter, barer og lignende, som bl.a. gør den ideel til destination for herreture.

Fuld gas i Tivoli

Med indgang fra Vesterbrogade er det jo først og fremmest oplagt at tage en tur i Tivoli. Det kan I jo starte med i løbet af dagen. Her kan I rende fra den ene forlystelse til den anden, og I kan jo konkurrere om, hvem der tør at tage flest ture i Det Gyldne Tårn.

Der er også masser af boder og spisesteder i Den Gamle Have, hvis I får lyst til en øl eller at konkurrere om at ramme plet flest gange i skydeteltet. Tivoli er naturligvis velegnet til de mindste, men det kan også fungere som en rigtig god start på en solid herretur på Vesterbrogade.

Bøf og burger

Når sulten melder sin ankomst, og I efterhånden har fået nok af at blive kastet rundt i den ene karrusel eller rutschebane efter den anden, kan I så småt begynde at drible ud af parken og fortsætte turen ned af Vesterbrogade, hvor I finder en lang række gode spisesteder med masser af manderetter på menuen.

Skal det være hurtigt og nemt, så I bare kan komme videre til de gyldne dråber, kan I starte på den gyldne måge i starten af Vesterbrogade. Er I til en lidt bedre burger, er der naturligvis også steder som Halifax eller Burger Palace på ruten, hvor I finder nogle gode og snaskede burgere

Er I mere til bøf, kan I også vælge at lade turen gå forbi enten KöD, som er et mere elegant steakhouse, eller Jensens Bøfhus hvis I mere er til den gode, men lidt billigere bøf.

Ølbar

Når der så skal lidt godt til ganen, er det jo oplagt at stikke forbi en af de mange gode ølbarer langs Vesterbrogade. Her finder du alt fra mindre værtshuse til store pubs med masser af kvadratmeter.

På gaden finder du bl.a. Dia’Legd Ølbar, hvor det også er muligt at deltage i en decideret ølsmagning, hvilket jo vil egne sig godt til en herretur. Er det mere pub-stemningen, I er på udkig efter, finder I også både The Old Irish Pub eller Proud Mary Pub, som er et besøg værd.

Sov godt på Vesterbrogade

Nænner I ikke at drage mod hjemstavnen igen den samme aften, kan det jo også være en oplagt idé for jer at finde en god hotelseng, som I kan overnatte i, når natten er ved at blive til morgen, og der ikke er plads til brændevin i mavesækken.

Der er mange gode hoteller både på og ved Vesterbrogade, så det burde ikke være svært at finde en god overnatning inden for få hundred meter. Tag evt. et nærmere kig på Scandic Weber, Comfort Hotel Vesterbro eller Radisson Collection Royal Hotel.