fede plakater til mandehulen
Livsstil

Mangler du ideer til at indrette mandehulen? 5 fede typer plakater enhver mandehule bør have

Når man bor i et hus, hvor der er en masse plads, og hvor man måske også efterhånden har fundet ud af, at ens partner står for indretningen af hjemmet med hård hånd, så er det oplagt at bruge noget af denne plads på at skabe en mandehule. Et sted, hvor man helt selv står for indretningen, og hvor man altså kan få plads til alle de skøre og fede ting, som ens partner måske ikke er helt tilfreds med at have stående i resten af hjemmet.

Plakater kan bare noget

Til mandehulen er der måske nogle bestemte ting, man gerne vil have plads til, men derudover så er det også altid godt med noget på væggene, der pynter lidt – eksempelvis plakater. Der findes en masse fede plakater, der kan bruges til mandehulen, og faktisk afhænger valget af plakat jo også meget af, hvilken slags mandehule det er, og hvilken stemning man gerne vil skabe. Herunder kommer der i hvert fald et par bud på plakater, som kunne passe ind i mandehulen.

Filmplakater

Noget, som partneren måske ikke tillader i resten af hjemmet, fordi det ikke er stilet eller nedtonet nok, kunne eksempelvis være filmplakater. Det er altså helt oplagt at indrette med den slags plakater i mandehulen, hvis man bare synes, at film er for fedt.

Det kan være, at der er nogle film, som man er meget glade for, og hvor filmplakaten desuden er virkelig fed – så er det helt oplagt at pryde væggene i mandehulen med den slags. Det er endda endnu mere oplagt, hvis man også gør mandehulen til et sted, hvor det også er muligt at se film – eksempelvis på en projektor, hvis man er så heldig at have sådan en. Så kan der være en form for filmtema i mandehulen. Men filmplakaterne kan også sagtens bare fungere som en slags pynt.

Musikplakater

I lidt samme boldgade som filmplakater er der også musikplakaterne. Hvis man har en partner, der ikke bryder sig meget om at have store filmplakater hængende i stuen, så er holdningen sikkert den samme, når det kommer til musikplakater.

Hvis der altså er nogle albums, der bare er for fede eller nogle bands, som ser ret cool ud, og som man ser op til, kan man altså få nogle plakater op at hænge med disse billeder på. Det er en måde at vise, hvad man kan lide og dermed også hvem man er, og det kan meget passende komme op at hænge i mandehulen.

Sportsplakater

Der er mange mænd, der går op i sport, og måske bruger man endda mandehulen til at se en masse sport med ens venner. Derfor er det også en mulighed, at man køber nogle plakater hjem, som forestiller den sport eller de sportsgrene, som man dyrker mest.

Der er eksempelvis den slags sportsplakater, som forestiller konkrete sportsstjerne. Den type vil altså give mening, hvis der eksempelvis er nogle fodboldspillere, tennisspillere, cykelryttere eller lignende, som man ser op til. Ellers kan man også bare vælge nogle plakater med sportsmotiver, som er lidt mere generelle – måske nogle, som også er lidt mere kunstneriske at se på. Det kan eksempelvis være en plakat med nogle flot tegnede cykler på, hvis det nu eksempelvis er cykelsport, man er interesseret i. Hvis sport er noget, som man går op i nede i mandehulen, så er sportsplakater i hvert fald en flot detalje at have på væggene.

Øl-plakater

Noget, som rigtig mange kan lide, og det er jo faktisk både mænd og kvinder, er øl. Man kunne også forestille sig, at en mandehule typisk bliver brugt til også at få nogle øl eller den slags indenbords, og derfor vil det også skabe god stemning, hvis der hænger nogle plakater på væggene med øl-motiver.

Det kan være, at man kan finde plakater, der forestiller nogle øl-mærkater, øltyper eller måske bare nogle med abstrakte plakater, hvor motivet dog stadig er øl. Den slags plakater vil måske give en lidt værtshusagtig stemning, så hvis det er den slags stemning, man kunne være interesseret i at skabe i mandehulen, så er det i hvert fald en mulighed.

Citatplakater

Et sidste bud på en plakat, man kunne hænge op i en mandehule, er de efterhånden velkendte citatplakater. Disse findes i mange forskellige afskygninger, og derfor vil der helt sikkert også være noget til den mandehule som du er ved at indrette.

Det kan eksempelvis være, at man dyrker en af de tidligere nævnte hobbyer, og man altså kan finde en citatplakat, som måske relaterer sig til eksempelvis sport eller øl. Det kan også være, at der er nogle citatplakater, der mere generelt handler om mænd, fædre og den slags. Hvis man er til de lidt mere humoristiske plakater, kunne det i hvert fald give god mening med en citatplakat – så er det bare lige med at finde den rette.

Du kan måske også lide...