de bedste spisesteder i København
Oplevelser

Her finder du de bedste spisesteder i København

Hvis du skal på besøg i København, hvis du selv lige er flyttet dertil, eller hvis du bare leder efter en guide til gode spisesteder i København, så er du kommet til den rette ser. Her kan du blive guidet igennem det steder, der er et besøg værd, uden at man bliver ruineret på besøget. I dag har mange spisesteder fokus på at være økologiske og lokale, og derfor er det også ofte dem, der er blandt de bedste, og som du finder her på listen.

Tag på safari

Selvom det er en oplevelse, så kommet du dog ikke til at opleve vilde dyr i det fri. Safari er en fantastisk restaurant, der er placeret tæt på Dronning Louises bro. Her kan du opleve grønt, kød og fisk, serveret som ”family style”, hvor du ikke skal vente længe fra bestilling til modtagelse af mad. Her kan du få en række af forskellige retter, lige fra toast til pak choi til kammuslinger. Derfor kan det være et godt sted at tage hen, hvis man er uenig om, hvad man skal have.

Tag på Nr. 30

Hvis du kan lide kombinationen af vinbar og spisning, så er Nr. 30 den perfekte location. Her kan du få femretters menuer til ikke mindre end 290 kr., så du kan virkelig blive forkælet og få luksus for en god pris. Det er også et sted, hvor vinkortet er stort, så går man op i vin, skal man på nr. 30.

Tag på Sanchez

På Restaurant Sanchez kan du opleve mexicansk mad kombineret med et nordisk twist. Det er noget, man ikke lige oplever hver dag. Du kan f.eks. få klassiske som tacos og tostadas, men der er naturligvis også retter, hvor det nordiske twist kommer mere til syne. Du kan f.eks. prøve at bestille en 4retters herfra for at se, hvad de kan finde på.

Tag på Bottega Barlie

Bottega Barlie har du muligvis stødt på, på de sociale medier alt afhængigt af, hvem du føler. Dette er et meget hipt sted, hvor der er fokus på middelhavsinspireret mad. Du kan f.eks. opleve at få blæksprutte. Men det er også muligt ”bare” at få en kyllingesalat.

Tag på Kontrast

Kontrast er en oplevelse værd, fordi det er et super lækkert sted med økologiske grøntsager, hvor der særligt er stor fokus på, at der ikke er noget mad, der skal gå til spilde. Det taler på den måde meget ind i nutidens tone of voice, og deres mad er inspireret fra Sydeuropa og Nordafrika, så det smager af noget.

Tag på Baka d’Busk

Det er langt fra noget for alle mænd at spise vegatarisk, og hvis du er typen, der bare skal have dit kød, ska du måske bare smutte videre til næste foreslag. Men er du den mere moderne mand, så kan det være, at du godt tør kaste dig ud i at tage på restaurant, hvor der er fokus på grøntsagerne? Det er også plantedrengene fra restauratørerkollektivet, der sammen har startet det.

Tag på Bar Pasta

Noget af den mad, der aldrig slå fejl, er en god omgang pasta. Det ligger en god bund, og det smager næsten altid godt. Men hvis det skal smage ekstra godt, og hvis dine smagsløg virkelig skal forkæles med en god pasta, så er det klart et besøg værd at tage et smut forbi Bar Pasta. Her kan du finde diverse pastaretter, der kan slå benene væk under dig.

Tag på Madklubben København

Det kan være, at du har hørt om Madklubben, for det er et spisested, der er på manges læber. Her er der meget fokus på de danske retter, og de er også særligt kendt for at lave smørrebrød, der smager helt fantastisk. Så hvis man er til en god omgang dansk mad, så kan det være, at Madklubben lige er det sted, man skal rette snuden hen mod.

Tag på POPL

Hvis du er typen, der har fingeren på pulsen i forhold til det, som der tales om i det offentlige rum, så kan du måske huske, at der i 2020 var kæmpe snak om POPL. Dette var Noma’s pop up burger bar, og køen ude foran var så lang, at man virkelig skulle tro, det var andet end en burger, der var at vente i sidste ende.

Tag på restaurant Vesterbro Vinstue

Var du til vin, så kan restaurant Vesterbro Vinstue sikkert også være et sted, der falder i din smag. Her er der fokus på mad fra den nordiske cuisine, men der er også meget fokus på, at det virkelig skal være muligt at få noget lækkert vin. Derfor er det ofte det perfekte sted at tage hen, hvis man er en rigtig vinelsker. Det kan også være et meget romantisk sted at tage på date, hvis det er det, du skal, når du skal ud for at spise i københavn.

Tag på Restaurant Kung Fu II

Hvis du kan lide det asiatiske køkken, så er du måske også vild med konceptet bag Restaurant Kung Fu II. Dette er dog måske ikke asiatisk mad, som du kender det. Det er nemlig beskrevet som et japisk fusionskøkken, hvor du bliver forkælet med en helt speciel form for gastopub-fænomen, nemlig Izakaya.

Restaurant Grønnegade

Nej, det er ikke endnu en restaurant, hvor der ikke serveres dyr, men det er et sted, hvor der serveres fisk samt møre udskæringer. Dette ligger tæt på Kongens Nytorv, så det er meget lokalt og bør også være let at finde.

Tag på restaurant Karma sushi

Tilbage til det asiatiske køkken, og her skal man naturligvis ikke glemme sushi. Hvis du generet godt kan lide det asiatiske køkken, så kan du finde en liste over de Bedste thairestaurenter i København allerede i dag. Det er klart, at man nogle gange lige kan være i humør til en bestemt form for mad, og er det thaimad, du har lyst til, så klik dig ind på guiden.

Forkæl dine sanser med en lækker spisetur i København

Man oplever verden gennem sine sanser, og derfor skal man også nogle gange sørge for, at man husker at forkæle sine sanser. Husker du at gøre det for dine? Er svaret ikke ja, så kan det være, at du snart skal ud for at spise, så du kan opleve verden lidt igen.

En middag med vennerne: det perfekte samvær

Det er vigtigt, at man sørger for at investere tid og penge i de venskaber, man gerne vil bevare gennem livet. Her kan det at tage ud og spise være den perfekte form for samvær. Her handler det nemlig bare om maden og snakken, så man kan virkelig komme forbi nogle emner, hvis man altså er en gruppe, der er god til at tale. Det kan også bare være fedt for stemningen at komme ud og spise sammen, og det giver en anden energi, end hvis man sidder sammen derhjemme og har bestilt pizza eller biksen en lasagne sammen. Det kan være, at du skal i gang med at finde ud af, hvor du skal hen og spise med dine venner eller kæreste næste gang?

Du kan måske også lide...