have
Livsstil

Familiehygge i haven – 4 tips til den bedste dag med grill, vand og hygge

Når solen først står over de danske hjem og haver, begynder man at søge ud fra boligens mure og varme. Haven er det oplagte sted til at nyde en frisk sommerdag, hvad end det måtte være med børn, venner eller ældre, som påhæng. Sommeren byder på muligheden for hyggelige grillaftener, havearbejde og ture til stranden. Men den byder også på muligheden for vand og sjov. Badebassinet er for dig, som ikke gider at tage ned til den nærmeste strand, men foretrækker blot at gå ud i haven for at opnå nedkøling. For dig med børn, børn som altid er klar på en vandkrig eller svømmetur.

Et badebassin til dine behov

Sommeren er nu sneget sig frem og du leder efter det badebassin, som ikke går på kompromis med kvaliteten og som passer lige til dine behov. Er det muligt?
Selvfølgeligt er det muligt!

Hos Badebassin.dk finder du et gigantisk udvalg af kun de bedste badebassiner, både til børnenes leg og vandplaskeri, men også til afslapning for dig selv og måske vennerne.

Alt til børn – nu kan de lege trygt og godt

Du kan få lige fra det badebassin, som portrætterer yndlingshelten Spiderman, til de farverige muligheder, helt til dyrenes verden med dinosaurer eller pandaer. Nuvel er det også muligt med lidt leg i bassinet – du kan nemlig også købe et minivandland, der har lige præcist det, som gør jeres næste sommeraften perfekt.

Selv for de helt små er det også muligt, Badebassin.dk har nemlig også et bassin til den yngste vandelsker, som endnu ikke lige har modet eller forældrenes nerver, til at hoppe i de større bassiner.

Vandkrig kræver ammunition

Men hvad mangler der? Forældrene er i haven, nyder solen og steger måske en steak på grillen. Børnene plasker rundt i det lille bassin, hvad end de er helt små, eller de lidt ældre.
Man kan sådan set kalde det en perfekt aften allerede, men der mangler da lige et ordentligt prik over i’et.

Vandkrigen. De fleste børn elsker at plaske med vand, særligt når det kan gå udover forældrene og de derfor kan inddrage dem i legen. Hos badebassin.dk er der, ikke nok med bassiner, også et enormt udvalg af velfungerende og underholdende ammunition til den perfekte vandkrig .

Den sjove form for krig

Så har vi vidst styr på de nødvendige faciliteter, til at sommeren nemt kan gå med sjov og spas i familiens skød. Nu er solen trængt ind i de danske haver og der er ikke længere dårlige undskyldninger – hop i sommertøjet, smør et tykt lag af solcreme på huden og kom ud i de gode vejr.

Med velfungerende faciliteter fra Badebassin.dk, kan du nyde sommerens varme, plaske rundt i en pool med dine børn eller nyde en god aftensmad fra grillen, såvel som at du kan sprinte rundt på græsplænen i flugt fra flokken af dine sværtbevæbnede børn.

Du kan måske også lide...