Drenge ferie til Playa del Ingles - sådan får I den bedste tur
Oplevelser

Drengeferie til Playa del Ingles – sådan får I den bedste tur

Skal du og dine venner på en sjov drenge ferie til Playa Del Ingles? Så er der forskellige ting, I kan gøre for at få den absolut bedste tur. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en oversigt over, hvad du og dine venner kan gøre for at få den bedste tur til Playa del Ingles. Måske er der noget, I har glemt i planlægningen!

Vælg aktiviterterne med omhug

Har du lavet bare en smule research om Playa del Ingles, ved du garanteret allerede, at der netop her findes en lang række forskellige, sjove aktiviteter. Ønsker I dog ikke at blive overtrætte og udmattede efter de første to dage, skal I vælge aktiviteterne med omhu. Er I mange der skal afsted, vil der ofte være forskel på aktivitetsniveuet. Forsøg derfor at holde jer til én stor aktivitet om dagen og eventuelt få mindre aktiviteter. På denne måde kan I være sikre på, at aktivitetsniveuet er til at overkomme for alle.

Som førnævnt byder Playa del Ingles på en masse aktiviteter. Er du og dine venner til fart over feltet, er der særligt mange aktiviteter, I kan gøre brug af. I kan blandt andet prøve canyoning i regnskoven. Her lærer I, hvordan du bevæger dig op og ned af bjerge, samtidig med, at I får én på opleveren. Den gran canariske regnskov er nemlig fyldt med sjove dyr, flotte planter og vilde frugter. Dette er en helt unik oplevelse, som du og dine drengevenner sent vil glemme.

Er canyoning i regnskoven ikke noget for jer, kan I vælge en mere fredfuldt aktivitet. Denne aktivitet kunne eksempelvis være snorkling. Du ved garanteret allerede, at Gran Canaria, og særligt Playa del Ingles, er kendt for de krystalblå have og smukke strande. Derfor er det også fantastisk at dykke rundt under havets overflade, hvor I vil finde billedskønne koraler og store fisk.

I kan vælge at tage et dykkerkursus på turen, men I kan også spare tid og tage det hjemmefra. Ønsker I at have en stressfri tur, kan I med fordel tage det hjemmefra. Uanset hvilke slags aktiviteter, du og dine venner er til, findes de med sikkerhed i Playa del Ingles paradiset.

Vælg de rette natklubber

I kommer nok ikke uden det. På en drenge ferie skal der naturligvis nogle øl indenbords – og nok gerne mange af dem! Playa del Ingles er en fantastisk festby med en lang række fede natklubber. Indimellem de fede natklubber er der dog også nogle dårlige og kedelige.

Ønsker I at have den bedst mulige tur, er det vigtigt, at I vælger de rette natklubber. En dyr og kedelig natklub kan hurtig skabe dårlig stemning blandt en drengegruppe. Ønsker I at være 100 procent forberedte, inden turen går løs, kan i med fordel lave jeres egen research på gran canariske natklubber hjemmefra.

En af de mest populære natklubber i Playa del Ingles er Mood Club. Dette er uden tvivl en natklub med gang i. Måske er det ikke lige her, I skal starte jeres første aften stille ud! Det kunne det til gengæld være på Atelier Cocktail bar. Dette er en festlig skybar, hvor I kan bestille lækre og farverige drinks hele dagen lang. Der er mange forskellige natklubber og barer at vælge imellem!

Vælg de rigtige restauranter

En sidste ting I skal huske, når I skal afsted på en sjov og festlig drenge ferie til Playa del Ingles, er at vælge de rigtige restauranter. Det bliver selvfølgelig ikke en rigtig drenge ferie uden mad. Ligesom alle andre steder i verden, findes der i den festglade by både gode og dårlige restauranter.

Besøger I de dårlige, kan i ende med rigtigt ondt i maverne – og dette sætter virkelig ikke en god og festlig stemning til en bytur! Når det kommer til restauranter, kan det være en stor fordel at lave sin research inden. Gør I ikke dette, kan I alle ende med at blive enten syge eller skuffede. Der findes selvfølgelig ikke kun dårlige restauranter i Playa del Ingles.

En af de mest populære og vellidte restauranter i Playa del Ingles er Ibéricos J Cruz. Her kan I få serveret alt lige fra store bøffer og saftige burgere til tapas og pizza. Dette er uden tvivl det rette sted at besøge på drenge ferien – især hvis nogle er en smule kræsne. En anden populær restaurant i Playa del Ingles er Motivos. På denne restaurant kan serveres der primært spanske retter og desserter. Er I mere til burgere og bøffer, kan I dog også få lidt af det her.

Motivos i Playa del Ingles er især kendt for deres fremragende tapas og gode betjening. Den sidste restaurant i Playa del Ingles, der er særligt værd at nævne, er restaurant Mundo. Denne restaurant er en storfavorit blandt både turister og lokale. Her er der igen stort udvalg af forskellige specialiteter fra overalt i verden. Særligt én ting går dog igen: pasta! Elsker du og dine venner pasta, er denne restaurant uden tvivl lige noget for jer. Priserne på de forskellige restauranter varierer, og det kan derfor være en fordel at lægge et madbudget inden, I tager afsted.

Du kan måske også lide...