Livsstil Shopping

6 ideer til den perfekte fars dags gave

Når fars dag er ved at nærme sig, så er det også ved at være på tide, at man begynder at tænke lidt over, hvordan man skal vise en masse kærlighed til sin far på denne dag, der netop hylder hele verdens fædre. Han skal altså forkæles med en god og personlig gave, som med sikkerhed kan udtrykke, at han har gjort et rigtig godt job som far. Så hvis du leder efter nogle gode ideer til fars dags gaven, så er du altså kommet til det helt rigtige sted.

En god flaske vin eller nogle specialøl

Hvis din far er en type, som sætter pris på en god vin, et lille glas whiskey eller en dejlig kold øl, så kan nogle af disse altså være glimrende bud på en gave til fars dag. Selvom han selvfølgelig altid selv kan gå ud og købe disse ting, så er det bare noget andet at modtage det fra nogen, man holder rigtig meget af – og det giver desuden også muligheden for, at han kan prøve noget af, han måske ikke har prøvet før.

Og hvis man så samler disse drikke i en flot gavekurv eller en anden form for smart indpakning, så er det altså også en gave, som ser rigtig flot og indbydende ud.

Hjemmelavet festsang

Hvis man gerne vil gå en lidt mere hjemmelavet og personlig vej, så kunne det være en virkelig hyggelig ide at lave sin egen festsang, som man så synger for sin far om morgenen – eventuelt med sine andre søskende, så man ikke skal stå og synge helt alene. Her er det egentlig bare med at finde en melodi, som alle kender, og så skifter man bare den originale tekst ud med en tekst, man selv har lavet, og som selvfølgelig omhandler sin far.

Det kan for eksempel være ting, der beskriver ham eller oplevelser, I har haft sammen. Det er i hvert fald en super sød, sjov og anderledes gave, som muligvis også kan kombineres med nogle af de andre ideer, hvis man også vil give ham en “rigtig” gave.

En spændende bog

Er din far en type, som sætter pris på at læse en god bog, er det altså netop oplagt at finde en god bog til ham, som han kan få i fars dags gave. Der er så mange spændende bøger derude, som bare venter på at blive læst, så det skulle heller ikke være noget problem at finde en god en. Her er det egentlig bare med at tænke lidt over, hvilken slags bøger han bedst kan lide. Er det fiktion? Eller måske faglitteratur? Måske er han mest til at læse biografier. Heldigvis er der rigtig mange gode muligheder.

Nyt køkkenudstyr

Der er efterhånden mange mænd, som er helt vilde med at nørde ude i køkkenet, så hvis hans interesse mere er i det område end eksempelvis i bøgernes verden, så kunne en god farsdagsgave også være noget nyt køkkenudstyr. Det kan være, at han har snakket om noget bestemt køkkenudstyr, som kunne være fedt at eje, og ellers kan du bare undersøge, hvad der er at vælge imellem, og hvad han måske kunne synes var fedt.

Billetter til koncert, biograftur eller lignende

Oplevelsesgaver er også altid gode at give, så derfor er det også værd at overveje til fars dag. På denne dag er det selvfølgelig ikke de dyreste gaver, man giver, men man kan også sagtens finde nogle gode oplevelser, der ikke koster en bondegård.

Man kan eksempelvis finde en god koncert i området, hvor man så hele familien tager ind og ser den. Ellers kan det også bare være en tur i biografen eller en teateroplevelse. Det kommer også an på, hvilken slags oplevelser der er mest ham – eller en type af oplevelse I måske ofte har fået sammen som familie.

Mænd kan sagtens modtage blomster

Hvis der var tale om gaver til mors dag, så havde en buket blomster nok stået øverst på listen, men det er måske altid lige det, der er tilfældet, når der skal findes en god og betænksom gave til en mand. Men det er måske en fejl, for der er nemlig rigtig mange mænd, som også vil sætte stor pris på at modtage blomster, så det er måske lige noget, man skal genoverveje.

Særligt når det er en dag som fars dag, hvor det primært handler om at hylde, at denne særlige mand er en god far – det kan sagtens gøres med blomster.

Du kan måske også lide...