Udgivet i Blog

6 gode ideer til underholdning til festen

Af Maend.dk

Hvis du gerne vil holde et brag af en fest, der sent går i glemmebogen, er det vigtigt, at du finder den rette underholdning. Her er du heldig, for der findes nemlig et hav af forskellige former for underholdning til festen! Du kan finde underholdningsideer, der passer til familiefesten, men du kan også finde underholdningsideer, der passer til den helt store drukaften.

Hvis du leder efter god underholdning til festen for alle, er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig en oversigt over 6 gode ideer til underholdning til festen, som involverer alt fra beer pong bolde til balloner. 

Beer pong turnering

Den første gode underholdningside til enhver fest er at skaffe et beer pong bord og holde beer pong turnering. Beer pong har været en populær festlig i rigtigt mange år - og det er der god grund til! Beer pong er nemlig en relativt simpel leg, som alle kan være med til at spille. Det handler nemlig i alt sin enkelthed om, at man skal få en bordtennis boldt ned i et glas med øl.

Hvis du tænker, at en beer pong turnering er den perfekte underholdning til din fest, er der flere forskellige ting, du skal have fat i. Du skal først og fremmest have fat i et beer pong bord. Det er her, turneringen skal spilles. Derudover skal du have beer pong bolde samt særligt gode kopper, som passer til boldenes størrelse. 

Karaoke

Hvis beer pong ikke lige er sagen for dig og dine gæster, kan I i stedet vælge at synge karaoke. Karaoke er den perfekte underholdningside til din fest, hvis du og dine gæster elsker musik og dans. En af fordelene ved karaoke er, at ALLE kan være med - store som små, gamle som unge. En anden fordel er, at det er en underholdningsform, der kan vare hele natten.

Det gælder blot om at finde de rette sange. Her er der nok at vælge af, så det er bare med at finde dem, du og dine gæster elsker! Vælger du at bruge karaoke som underholdningsform til din fest, skal du have fat i en mikrofon eller to samt en god højtaler. Derudover kan du opsætte en skærm, så dem, der synger karaoke, kan følge med i sangteksten. 

Hemmelig opgave

Nogle ønsker ikke underholdning, der fylder hele festen, og som kræver en masse plads. Hvis du er en af dem, kan du med fordel vælge legen "Hemmelig opgave" som din underholdningsform til festen. Legen er ganske enkel. Når gæsterne kommer til festen, skal de have en hemmelig opgave, som ingen andre må vide om.

I løbet af aftenen skal gæsten udføre denne opgave. Det lyder måske kedeligt, men de mange hemmelige opgaver, og udførslen af dem, giver ofte en masse gode grin! Det er op til dig at vælge, hvilke hemmelige opgaver, gæsterne skal have. Du kan eksempelvis vælge, at en person skal holde tale, synge en sang eller noget helt tredje. Her gælder det blot om at være kreativ med de hemmelige opgaver!

Tip en 13´er

Hvis ingen af overstående underholdningsideer er noget for dig, kan du vælge en gammel klassiker: tip en 13´er. Du kender garanteret allerede legen. Hvis ikke, får du en hurtig gennemgang her: gæsterne får udleveret et stykke papir, hvor der er både korrekte og ukorrekte var. Gæsterne skal så gætte, hvilke af disse svar er henholdsvis korrekte og ukorrekte. Har festen en bestemt person som midtpunkt, kan man med fordel lave tip en 13´er om netop denne person. Man kan også vælge at lave legen med udfordringer. Der er mange muligheder med den klassiske tip en 13´er leg!

Ølbowling

Ønsker du at holde en fest, hvor alle kan være med, kan du vælge at inkorporere ølbowling. Dette spil har mange regler, men til gengæld kan alle være med! Ølbowling er meget, som navnet beskriver. Det handler om at vælte en masse øl med en bold.

Man sætter gæsterne i to hold, og sammen skal hvert hold samarbejde om at få væltet flest øl hos modstanderne. Ølbowling kan spilles i mange timer ad gangen, uden det bliver kedeligt, og det kan derfor være den perfekt underholdning til en sjov fest. Ølbowling er desuden en fordel, hvis man ønsker at samle gæsterne ét sted.

Ballondans

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du vælge ballondans som underholdning til din fest. Ballondansen er, ligesom mange af tidligere nævnte underholdningsideer, en gammel kending for mange. Du tror måske, at ballondans kun er for børn, men dette er langt fra tilfældet! Ballondansen kan sagtens lege af voksne, der ønsker at have det sjovt. Det eneste du skal bruge til ballondans er balloner. Disse skal binde rundt om gæsternes fødder, og herefter skal man hvert gæst forsøge at springe modstanderens ballon ved hjælp af dans. Dette ser ikke kun sjovt ud, men er også enormt sjovt for deltagerne!