Inviter din kæreste på et romantisk weekendophold og styrk jeres forhold - 6 gode råd til at give hende den bedste tur
Blog

Inviter din kæreste på et romantisk weekendophold og styrk jeres forhold – 6 gode råd til at give hende den bedste tur

Det er vigtigt, at du plejer dit parforhold. Både du og din partner skal afsætte tid og overskud til at fokusere på jeres relation. Det kan nogle gange være svært. Især, hvis I begge har en travl hverdag. Derfor kan det også nogle gange være en god at tage væk sammen.

At tage på kærestetur behøves ikke kræve den helt store planlægning og brug af feriedage. I kan også sagtens bare tage på et romantisk weekendophold i Danmark. I vil uden tvivl vende hjem som nyforelskede. Læs mere om, hvordan du vælger det helt rigtige ophold til din kæreste og dig selv.

1: Vælg en opholdstype

Det er vidt forskelligt fra par til par, hvad der udgør et romantisk weekendophold. Nogle par vil gerne bare ligge i en spa, spise lækkert mad og bare nyde hinanden. Andre par vil langt hellere bruge tiden på oplevelser, der giver et større adrenalinsus.

Der er intet rigtigt eller forkert valg. I stedet handler det om, hvad I foretrækker som par. Måske er én af jer mere til rolige oplevelser, hvorimod det ikke kan blive vildt nok til den anden. I så fald bør du finde et alternativ, hvor I har mulighed for at gøre begge dele.

Det kan være, at du skal finde et ophold, hvor I kan tage ud og få en masse oplevelser den ene dag, og så bare slappe af den anden.

Uanset hvad du hælder mest til, er det vigtigt, at du finder en opholdstype, der tiltaler jer begge to.

2: Find ud af, hvor i landet opholdet skal være

Når du gerne vil invitere din kæreste på et ophold, skal du naturligvis også finde ud af, hvor i landet opholdet skal være.

Det kan være, at I foretrækker et sted, der er tæt på jeres bopæl. På den måde skal I ikke køre langt, når I gerne vil afsted. Det betyder naturligvis også, at der er kort vej hjem igen. Det vil med andre ord sige, at I ikke skal bruge særligt meget af fredagen og søndagen på at komme frem og tilbage.

Det kan også være, at I trænger til at opleve noget helt andet. I så fald kan I vælge et ophold, der er placeret langt væk fra jer. Hvis I er meget eventyrlystne, kan I også vælge at tage et weekendophold i udlandet.  

Hvis I skal på et roligt ophold uden nogle planer, kan det være en god idé at vælge et sted, der har en skøn natur. På den måde kan I gå flere ture, hvor I bare nyder hinanden og naturen.

Heldigvis byder Danmark på flere smukke strande og betagende skove. Derfor bliver det heller ikke svært at finde et overnatningssted, der er tæt på naturen. 

3: Mad under opholdet

Uden mad og drikke fungerer helten som bekendt ikke. Derfor skal I naturligvis også have både have noget at spise og drikke under jeres ophold. Her tilbyder de fleste hoteller og kroer, at I kan spise der. Nogle steder tilbyder alle tre store måltider, og nogle steder tilbyder kun morgenmad eller middagsmad.

Derfor skal du også tage stilling til, om I vil spise på overnatningsstedet til alle måltiderne, eller om I i stedet også vil afprøve lokalområdets andre restauranter.

Det kan være, at der ligger en anerkendt restaurant i nærheden. Hvis I begge sætter pris på god mad, kan det være en hel oplevelse i sig selv at besøge den restaurant.

På den anden side er det dejligt nemt at bare spise på jeres overnatningssted. I så fald behøves I ikke forlade overnatningsstedet, når I gerne vil have noget at spise. I stedet kan I bare gå ned i spiseafdelingen eller restauranten. Nogle hoteller og kroer er også kendt for deres sublime madlavning, så det behøves ikke være noget ”bare” over det. 

I sidste ende kommer det helt an på, hvad I har lyst – og energi – til.

4: Vælg et budget

Det er ikke gratis at være på kæresteophold. Hvis I samtidig også gerne vil afprøve lokalområdets restauranter og attraktioner, kan den samlede pris godt løbe op. Derfor er det også en god idé at beslutte dig for, hvor stort budgettet for turen skal være.

Hvis du gerne vil spare nogle penge, kan det være en god idé at vælge en pakkeløsning, hvor I får både mad, overnatning og eventuel spa med i prisen. På den måde kan du også bedre bevare et overblik over, hvad hele turen vil koste dig.

5: Læs anmeldelser

Efterhånden er der mange steder i ind- og udland, hvor du kan tage på kærestetur med din partner. Hvis du er i tvivl om, hvilket sted du skal vælge, er det også altid en god idé at læse stedets anmeldelser. Her kan du få en idé om, hvorvidt stedet egentlig lever op til det, som det lover.

I anmeldelserne kan tidligere gæster nemlig give deres mening til kende. Nogle gange er stedet faktisk endnu bedre, end det selv giver udtryk for. Det kan være, at omgivelserne er utroligt smukke, eller servicen er helt formidabel.

Men nogle gange er stedet desværre ikke som lovet. I så fald vil overnatningsstedet ofte have modtaget flere dårlige anmeldelser, og det bør du tage som en advarsel.

Dog er det altid godt med en kritisk sans – også når du læser anmeldelser. Hvis du derfor kun kan finde enkelte dårlige anmeldelser, er det nok mere et udtryk for nogle enkeltstående dårlige oplevelser. Det bør du formentlig ikke tænke mere over.

6: Hvis I har en yndlings by

Nogle par har en yndlings by. Det kan være, at I mødtes der eller tog derhen på første date. Hvis du kan finde et hyggeligt og godt overnatningssted i den by, kan det være en rigtig fin detalje at invitere din kæreste hertil.

På den måde vil stedet allerede emne af minder og gode tider, når I ankommer. Det er et fantastisk udgangspunkt for en hyggelig kæresteweekend i romantikkens tegn.

Du kan måske også lide...