Udgivet i Oplevelser

Hvad kan man lave med sine venner - 3 bud på sjove mandeaktiviteter

Af Maend.dk

Efterhånden som man bliver voksen, bliver det sværere og sværere at holde liv i gamle og gode venskaber. Der er ganske enkelt for meget at se til i form af familie, økonomi og arbejdsliv. Særligt hvis I er blevet spredt for alle vinde, er det derfor bare meget nemmere at lade venskabet gå til. Det er endnu værre blandt mænd, hvor mange i forvejen har svært ved at udtrykke deres følelser for deres venner.

Det er dog en ærgerlig skæbne, for der er uden tvivl noget helt særligt ved gamle venskaber. Hvis du lige nu står i sådan en situation, er der heldigvis hjælp at hente. Du kan for eksempel læse om mænd og mandeaktiviteter på mxpress.dk. Alternativt komme der dog her 3 gode bud på sjove mandeaktiviteter, der kan binde dig og de gamle venner tættere sammen. Det kræver selvfølgelig, at du vover pelsen og prøver at arrangere noget. Det vil langt de fleste venner dog sætte stor pris på.

1.Skyd hinanden i paintball

En af de mest maskuline aktiviteter, der findes er selvfølgelig paintball. Hvis I altså er en gruppe venner, der elsker at få pulsen op og at drille hinanden, så er paintball den oplagte genforeningsaktivitet.

Langt de fleste mænd bliver nemlig grebet af konkurrencen, adrenalinen og aktiviteten associeret med paintball. Først og fremmest kan du altså være sikker på, at nærmest alle vil synes om det.

Derudover er paintball også en aktivitet, der lever videre hele aftenen, selvom i kun spiller i ganske kort tid. Det er tilfældet på mere end en måde. På den ene måde vil I med tid kunne mærke, hvor I er blevet ramt. Resten af aftenen er der derfor garanti på ømme blå mærker, der minder jer om den sjove aktivitet.

Derudover er jeres paintballkamp også det oplagte emne for jeres snak hele aftenen. Der er ikke nogen, der ikke ønsker at fortælle historien og deres vindende strategi, eller hvordan de ramte deres vens venstre balle. Hvis du er bange for, at snakken går i stå eller ænder med at handle om børn og arbejde, er paintball derfor også det oplagte valg. Paintball tænder op for adrenalinen og den ungdommelige side af hjernen.

2.Lav mad sammen

Den slags intense aktiviteter er dog langt fra for alle vennegrupper. Hvis I er en mere stille gruppe venner, kan det i stedet være, at I vil nyde at lave mad sammen. Stereotypt og historisk har det at lave mad måske meget været forbundet med kvindeligt arbejde. Efterhånden som vi har frigjort os fra den slags stereotyper, er det dog blevet klart, at der også er rigtig mange mænd, der elsker at lave og spise lækker mad. Hvis det beskriver mange af jer i vennegruppen, skal I selvfølgelig bruge tiden på at lave mad sammen.

Det er endnu en af de aktiviteter, der helt naturligt inspirerer samtale, men hvor stilhed heller ikke er akavet. Der er nemlig altid noget at lave i køkkenet, hvis man har sat sig for en kompliceret treretters menu.

3.Spil et spil- Eller mange

Andre venner har allerede fællesinteresser, og så er det selvfølgelig oplagt at bruge tiden sammen på at dyrke dem. For eksempel er der rigtig mange mænd, der i sin tid blev venner, fordi de spillede de samme spil. Det kan være computerspil, men det kan altså også være bræt- eller kortspil. Hvis det er den slags, der har forenet jer, skal I selvfølgelig også spille, når I er samlet igen. Det er trods alt en sikker vinder, der optager alle, bringer minder frem og ikke mindst viser jer, hvorfor i stadig bør være venner. Den slags aktiviteter er vigtige, hvad end det er spil eller ej.