10 gadgets enhver mand vil elske denne sommer
Livsstil

10 gadgets enhver mand vil elske denne sommer

Mænd er vilde med smarte gadgets i alle former for afskygninger. Især hvis det er smarte gadgets, som kan gøre hverdagen sjovere eller mere praktisk. Heldigvis findes der i dag tusindvis af sjove, smarte og praktiske gadgets i butikker eller online, som enhver mand vil blive fuldstændig vild med. 

Hvis du gerne vil glæde din bror, far eller partner med en fed gave, så skal du læse med i denne artikel. Her har vi samlet 10 af de smarteste og mest populære gadgets til mænd, som de vil elske at nørde med denne sommer.

1. Smartwatch

Et smartwatch er den perfekte gadget til den aktive mand. Hvis han elsker at løbe, vandre eller gå i fitness, så vil et smartwatch gøre underværker for træningsoplevelsen. Et smartwatch er et ur, som kombinerer fitness-tracking, mobil-notifikationer, pulsmåler og meget mere i ét og samme ur. Uret har et lækker og robust design, det har en lang levetid og de fleste modeller er endda vandtætte. Det er den perfekte gave til den moderne mand, som elsker at holde sig aktiv i hverdagen.

2. Playstation 5

Dette er det dyreste gadget på vores liste, men nok også en af de mest populære. En playstation 5 kan tage enhver mands gamingoplevelse til det næste niveau. Lige nu findes der ingen bedre spillekonsol på markedet, så hvis du give den spilleglade mand en fantastisk gave, så skal du have fingrene i en Playstation 5. En Playstation 5 fungerer sammen med stort set alle de gamle Playstation 4 spil. Så man behøver ikke skifte sine gamle spil ud. Man kan altså stadig få en spilleoplevelse udover det sædvanelige med ens favoritspil. 

3. Trådløse AirPods

Enestående lydkvalitet? Støjreduktion? moderne design? Selvfølgelig er der tale om AirPods. De kompakte trådløse høretelefoner er skræddersyet til den skarpeste lydoplevelser. Høretelefonerne oplades trådløst og kan nemt tages med i lommen. Hvis du kender en mand, som går op i musik og lydkvalitet, så kan han ikke undvære et par AirPods. 

AirPods er perfekte til rejsen, i fitnesscenteret eller, hvis man bare gerne vil ud og gå en god lang tur. De har en lang levetid og oplades automatisk, når de sættes i deres smarte hylster. 

4. Gaming headset

Dette er endnu et gadget på listen, som passer perfekt til den spilleglade mand. Et godt gaming headset kan ændre hele ens spilleoplevelse, uanset om man gamer PlayStation eller på computeren. De nyeste gaming headset er støjreducerende, trådløse og utrolig komfortable at have på. 

Kender du en mand som ikke kan få nok af gaminglivet? Så kan han ikke undvære et godt headset. Glæd en heldig mand med det fedeste trådløse headset, så spilleoplevelsen kan blive endnu mere fantastisk.

5. Et spionkamera

Kender du en mand, som synes det er lidt spændende at holde øje med, hvad der sker uden for huset? Det kan også være af praktiske årsager, at man har lyst til at anskaffe sig et spionkamera. Et spionkamera er både et fedt, smart og praktisk gadget, som kan installeres hvor som helst.

Man kan for eksempel sætte det op derhjemme og holde øje med, hvem der går forbi, mens man er på arbejde. Man kan også holde øje med dyre- og fugleliv i din have. Man kan naturligvis også holde øje med mistænkelige aktiviteter omkring huset, så man føler sig mere sikker, når man tager hjemmefra. 

6. En drone

Dronen er stadig et populært gadget til de naturinteresserede. Man kan tage dronen med på vandretur, ud og rejse eller med på sejltur, så man kan se alle omgivelserne i fugleperspektiv. De moderne droner er kompakte, kraftfulde og har en lang flyvetid, så man kan lege rundt med dette smarte gadget og udforske verden. Det er en super god gave til manden, som gerne vil opleve og dele deres eventyr med et enkelt klik. 

Droner ligger i den dyre ende af skalaen, men man betaler også for den gode kvalitet. Du kan eventuelt slå dig sammen med dine venner om at forære en drone i gave til den eventyrslystne mand.

7. En massagepistol

Når man træner intenst i fitness eller på lange løbeture, så kan man næsten ikke undgå ømme muskler. Ømme muskler kan gøre, at man må tage 1-2 hviledage mellem ens træningsdage, og det kan godt være irriterende, hvis man hurtig vil tilbage på benene igen. Det kan en massagepistol heldigvis hjælpe med. En massagepistol er et smart gadget, som man kan bruge derhjemme til at give ens egen krop en dybdegående massage fra top til tå. Massagepistolen virker ved at give små hurtig stød fra et rundt gummihovede, hvilket blødgør musklerne og gør dem mindre ømme dagen efter. 

Hvis du kender en mand, som kunne have glæde af dette smarte gadget, så kan du finde et væld af massagepistoler online. 

8. Dash cam

Et dash cam er et trådløst kamera, som kan monteres i forruden af bilen. Kameraet kan både lave fede videoer, hvis du kører igennem et smukt landskab eller blot holde øje med trafikken foran bilen. Det er for eksempel rigtig praktisk, hvis du gerne vil undgå at komme i et biluheld. Manden som bruger mange timer bag rattet vil elske det her gadget. Kameraet filmer i høj kvalitet, kan gemme masser af videoer og sende dem direkte til telefonen eller computeren. 

9. Øl dispenser

Mange mænd er vilde med øl. Foruden kolde dåser i køleskabet, så kunne man forære den øl-glade mand en smart øl dispenser. Med en øl dispenser er det slut med flade og varme øl til havefesten. En øl dispenser er et lille smart afkølet fadølsanlæg, som har plads til næsten 4 liter iskold øl.

Der er også et lille rum under dispenseren, som kan fyldes med isterninger og holde øllen kold. Man kan naturligvis også fylde dispenseren med drinks, juice eller sodavand, hvis øl ikke er en favorit. En øl dispenser er perfekt til manden, som elsker mandehygge, grillaftener i haven eller en bare god fest med vennerne. 

10. LightStrip smartbelysning

Mange mænd er vilde med smarthomes, hvor de kan styre lys- og lydfunktioner ved tryk på en knap. LightStrip smartbelysning er en LED strip, som kan klistres på vægge, rundt om møbler eller om fjernsynet. Belysningen kan styres fra en smartphone og kommer med tusindvis af forskellige farver, som man kan skifte imellem. Ikke nok med det, så har strippen en levetid på over 25.000 timer. 

LED strippen arbejder sammen med en smartphone via en app, hvor man kan indstille de forskellige lys i farver og styrke. Man kan også få lysene til at blinke i forskellige farver og skifte mellem nuancer hvert andet sekund. Der er et utal af muligheder, som enhver mand vil elske at lege rundt med. 

Du kan måske også lide...