Den bedste computerskærm/-monitor 2018

Et par hurtige tips, hvis du er på jagt efter en ny computerskærm:

  • 40″ skærme er mest af alt til blær. De er generelt rigtig upraktiske at sidde og arbejde ved.
  • Lysstyrke er ikke et problem i 2018. Gå efter høj kontrast (contrast ratio) i stedet.
  • Med mindre du har et meget specifikt behov, så vælg en skærm der dækker sRGB-spektret så bredt som muligt.

Generel brug

Dell Ultrasharp U2717DDell UltraSharp U2717D er bare generelt en rigtig klasse skærm. Den er produceret robust, elegant og af gode komponenter (det er derfor, du gerne vil betale en smule mere for denne skærm), og i det hele taget får du her en rigtig, rigtig god skærm. Farverne er fabrikskalibreret, skærmen kan vippes i portrait mode (lodret) hvis du har det behov, og med to ved siden af hinanden får du en arbejdsstation, der er af høj klasse.

Spil og gaming

AOC G2770PFAOC G2770PF er et fint bud på en gaming monitor. Ved 1080p kan denne monitor levere de skønne, skønne 100+ fps, med ekstremt lille lag. Skærmen er med sine 1080p ikke specielt god til så mange andre ting, men til gaming er det et godt køb.

4K skærm

Philips BDM4037UWPhilips BDM4037UW er det oplagte valg, hvis du er på udkig efter en god 4K skærm. Det er en 40 tommer skærm, så den skal kunne placeres lidt længere væk en en gennemsnitlig computerskærm, ellers bliver du skør i hovedet af at kigge på den. Til gengæld er det et rigtig flot billede, og især de dybe, sorte farver ret vellykkede.

Rigtig god til prisen

Lenovo L27qLenovo L27Q er en skærm til en virkelig god pris. Du får ikke helt samme finish som Dell-skærmen længere oppe, og den kommer ikke med VESA-ophæng, hvis du skulle have lyst til at montere den på andet end den medfølgende stander. Men til gengæld får du rigtig, rigtig meget for pengene.

Og så er det ellers bare frem med muldvarpen 🙂

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: